BUITEN HET HOOGSEIZOEN

Wild%20flowers%20in%20the%20hills%20of%20Vesime%202_edited.jpg
Barolo druiven 2.jpg

 

Behalve de heerlijke zomers zijn het voor- en naseizoen heel aantrekkelijk in de Langhe! De temperaturen zijn aangenaam, de kleuren in de natuur zijn prachtig en er valt veel te ondernemen.

 

Geniet bijvoorbeeld van een autorit over de Strada Romantica, die uitzicht biedt over de wijngaarden én in de verte de imposante Alpen. Ga op ontdekkingstocht op de wijnroute langs Barolo en Barbaresco, of maak een tocht per e-bike of scooter. Voor mensen die van wandelen houden zijn er vlakbij het huis vele wandelingen uitgezet.  

Het huis is tevens een ideale uitvalsbasis voor wanneer u op zoek bent naar ultieme rust. Bij het huis is het in de herfst vaak zo stil dat u de blaadjes kunt horen vallen! Er is rust genoeg om bij te werken, een boek te schrijven of een schilderij te maken, samen of met collega's, vrienden of familie. Zelfs yogamatjes en schildersezels zijn aanwezig.

 

 

Om de innerlijke mens nog meer te verwennen, zijn er de vele Slow Food restaurants, waar in de herfst zwarte en witte truffels op het menu staan, net als wild en fantastische wijnen.   

In de mooie stad Alba is dit jaar van 9 oktober tot 5 december de wereldberoemde truffelbeurs. Een leuke ervaring, bijvoorbeeld in combinatie met een wijnproeverij bij Francone of Cortese.  

Wilt u er nog even uit dit najaar, of kijkt u alweer uit naar volgend voorjaar? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen graag! 

 

 

 

 

Villa al Plin - back yard overview.jpg
Villa al plin tuin in herfst.JPG