COACHREIZEN / (ZAKELIJKE) RETRAITES / CREATIEVE VAKANTIES

San Giorgio Scarampi 2020.jpg
Villa al Plin - back yard overview.jpg

Villa al Plin heeft ook mogelijkheden voor coaches die met hun clienten naar Italië willen afreizen. Idem dito voor mensen uit het bedrijfsleven, die de heisessie in Nederland willen verruilen voor een paar dagen la dolce vita in Italië. Of voor creatieven die van de rust en ruimte willen genieten om zo tot mooie werken te komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle voorzieningen van Villa al Plin als vakantiehuis zijn uiteraard aanwezig en kunnen worden aangevuld met bijvoorbeeld een beamer, een flip-over, of extra bloemen op tafel.   

Ook zijn op aanvraag beschikbaar: 

* yogamatjes

* schildersezels

Met vier slaapkamers en twee badkamers is er sowieso genoeg ruimte voor vier personen, wanneer men kamers wil delen, is er ruimte voor zes tot acht personen. Mocht u als trainer / coach graag in een ander huis of hotel slapen, dan kunnen we dat voor u regelen. 

Voor creatieve vakanties kunt u denken aan buiten schilderen, tekenen, fotograferen, muziek maken of een boek schrijven. Een kookworkshop volgen kan ook! 

De rust en ruimte rond het huis koppelen u helemaal los van de wereld thuis.

 

Behalve in en rond het huis, kunt u veel inspiratie opdoen in omliggende dorpen, met middeleeuwse torens, kloosters en altijd een fijn restaurant of leuke bar in de buurt. 

 

Ook hebben we tal van suggesties voor inspirerende korte wandelingen. Voor lange én korte etappes is er vlakbij het huis de bekende wandelroute 'Cinque torri'; de route tussen vijf torens. 

Heeft u vragen of interesse, mail ons dan op villaalplin@gmail.com

Het gebied is rustig, maar niet afgelegen. Veel dingen kunnen geregeld worden.

 

                                                                                                                                  

Kok aan huis of bezorging mogelijk 

Gedekte tafel in avondzon.jpg
Barolo druiven 2.jpg
Schilderen bij Villa al Plin 2020.jpg